Divadlo Rozmanitostí
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

REPRODUKCE

REPRODUKCE

Uvádí a hraje: Filip Teller

FILIP TELLER

Je seriózně komediální herec s přesahem do civilnosti a hloubky, se špetkou humoru, nadsázky a vnitřního tajemství až temna. Ačkoliv tomu málokdo věří, navzdory své milé tváři, dostává v českých audiovizuálních dílech role grázlů, deviantů či agentů na špatné straně režimu. Na divadle jej můžete zhlédnout v rolích charakterních, bezcharakterních nebo v roli stand up komika, který svá autorská představení využívá jako platformu pro sdělování aktuálních témat. Ve volných chvílích učí, jak takový stand up psát.
Moderuje talk show s hosty (Klus, Kocáb, Špaček, Fila, Fridrichová...), firemní večírky a konference (Red Hat, Billa, Mercedes Benz ...), plesy i festivaly (Zlín Film Fest, Korespondance, Gourmet Brno....) Dokáže být Leošem Marešem, Martinem Veselovským i Halinou Pawlowskou. Vždy však bude sám sebou.
Vytvoří Vám stand up na míru nebo napíše text písně přímo na tělo (obrazně řečeno).

Hovoří mateřskou češtinou, plynulou angličtinou a lámanou němčinou. Jako Zdravotní klaun dobře vychází s dětmi, oplývá trpělivostí i empatií. Snad právě proto, že sám děti nemá. Je ženat s jednou ženou.

Autor: Filip Teller a Patrik Boušek
Režie: Michal Skočovský

Autorský stand up o dětech, rodičích, výchově, společnosti a rozhodnutí, které nelze vzít zpět!
Filip Teller děti nemá. Mohl by mít, ale je si vědom rizik tohoto zodpovědného rozhodnutí. K dětem, narozdíl od pokojových rostlin, totiž musíte mít vztah.

Jenže biologické hodiny tikají a touha po zachování rodu a slevě na dani může být mnohdy
silnější než obava z přelidnění. Nastává tedy čas položit si zásadní otázky, které se
reprodukce týkají: Mít či nemít? A má to dnes ještě smysl?

Na tyto a mnohé další otázky hledá Filip Teller odpovědi ve svém reprodukčním stand-upu
plném úvah, pochyb, nepravděpodobně-pravdivých příkladů a ironického humoru.

Vstupné: 200 Kč
Délka představení: 65 minut bez pauzy