- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Princezna se zlatou hvězdou na čele - po premiéře

Slavná pohádka má za sebou úspěšnou nedělní premiéru. Režisér Jiří Kraus je spokojen, stejně jako malí i velcí diváci. Na rozdíl od těch velkých, nám to ti nejmenší neřekli, ale podle jejich nadšených a zaujatých reakcí se jim pohádka zaručeně líbila.

Nejmladším divákům bylo totiž kolem dvaceti měsíců / k těm určitě patřila např. Ema Herzinová, ale i malá slečna Zikmundová - tatínek Pavel je hercem v Divadle rozmanitostí a mnoho dalších / a i ti pohádku soustředěně zvládli! Své si v ní ale najde každý - pohádka vás vtáhne do děje bez rozdílu věku nejen svou výpravou, kostýmy, muzikou a tanečními čísly, ale i nesporným půvabem hlavních protagonistů - princezny Lady a prince Radovana / Lilian S. Fischerové a Michael Vykus /. Společný dlouhotrvající potlesk malých i velkých diváků byl zaslouženou odměnou pro všechny.

Svým favoritům totiž musíte fandit a držet palce, aby všechno dobře dopadlo. Stejně jako včera. Dobro zase jednou zvítězilo nad zlem. Nejbližší reprízy pohádky Princezna se zlatou hvězdou na čele jsou už 7. a 13. května od 19.00 hodin.

Popremiérovou oslavu všech účinkujících i celého inscenačního týmu si můžete prohlédnout v následující fotogalerii.
Foto: T. Branda